Strojevi za sortiranje i pakiranje poljopriv. proizvoda

Vaga automatska WE - 30 PLUS

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

- samokalibrirajuća vaga (1-30kg)
- automatsko ili ručno punjenje
- kontrola brzine punjenja
- traka sa 5 brzina + kontrola brzine vaganja
- kapacitet 15kg vreća -max 6 t/h
- deklarirane i certificirane vage
- kompatibilno sa pakirnicom RA 1
Napajanje:
- 3*400V 2.3 KW (32A 5P)
- kompresor zraka 5bar (DIN 17)

WE 30 PLUS elektronska vaga i pakirni stroj je moderan i efikasan stroj za vaganje povrća kao što su krumpir, luk, mrkva itd. Konstrukcija je napravljena za rad sa RA-1 pakirnim strojem koji također proizvodi tvrtka Domasz. WE-30 PLUS automatska vaga može puniti proizvod koji se pakira u vreće koje su spojene na stroj. Velik kapaciteti i preciznost vaganog proizvoda je garantirana produženim glavnim remenjem sa 5 brzina i promjenivim brzinama remena za vaganje. Četke koje drže povrće tijekom procesa vaganja imaju također velik utjecaj na preciznost i brzinu samog vaganja. Četke su kontrolirane pneumatski. Mogućnost samo – kalibriranja koja uključuje težinu pakirne ambalaže za povrće kod vaganja je također jedna važna osobina vage i pakirnice WE-30 PLUS. Ovo riješenje omogućuje da se svako vaganje proizvoda izvrši precizno te da zemlja u samoj pakirnoj ambalaži nema utjecaj na preciznost vaganja. Važna osobina elektronske vage i pakirnog stroja WE-30 PLUS je mogućnost skidanja razdjelnika lijevka što omogućuje vaganje manjih proizvoda. WE-30 stroj također ima, standardno, dodatke za reduciranje koji se koriste za punjenje manjih vreća različitih veličina.

Pakirnica automatska RA-1

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

- pakiranje različitih vrsta povrća
- u potpunosti automatiziran sustav
- pakiranje u vreće od 2.5 - 25kg
- kapacitet pakiranja 10kg vreća je 4t/
- deklariranje vreća
- vibracija gornjeg lijevka ( opcija )
- vibracija podnožja vreća ( opcija )

Napajanje:
- 3*400V 3.5 KW (32A 5P)
- kompresija 5bar (DIN 17)

Automatska pakirnica za vreće na roli RA-1 je odličan potpuno automatiziran stroj za pakiranje povrća u raschel vreće. Konačan proizvod je lijepo pakirana raschel vreća puna povrća sa deklaracijom ( labelom ) preko cijele širine proizvoda. Automatska pakirnica RA-1 je dizajnirana za korištenje sa WE-30 PLUS elektronskom vagom ili više kanalnom elektronskom vagom WK-10. Kombinacija pakirnog stroja RA-1 i strojeva za vaganje koje proizvodi tvrtka Domasz pruža odličnu i potpuno automatiziranu proizvodnu liniju za vaganje i pakiranje. Stroj je dizajniran za pakiranje u raschel vreće od 2.5kg do 25kg. Može se koristiti za pakiranje povrća kao što su krumpir, luk, mrkva itd. Automatska pakirnica uzima vreće sa role, reže ih i nakon što ih napuni, zašije vreću i deklaraciju na mjestu gdje je vreća zatvorena. Pakirnica je opremljena sa Fischbein "F" ili Yao Han glavom za šivanje (1 nit konca). Također postoji verzija od nehrđajučeg čelika

Četka za četkanje CS-55 / CS-110

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

- jednostavna i pouzdana konstrukcija
- 10 četki za čišćenje (širina 55cm/180br. okr.) (ili 110cm kod modela CS-110)
- rotirajući kotači sa prilagodbom visine
- kapacitet max 5t/h
- sistem kontrole brzine ( opcija )

Napajanje:

- 3 * 400V 0.75 KW (32A 5P plastic plug)
- kompresor nije potreban

Četke za čišćenje CS-55 su pouzdan uređaj za čišćenje gomoljastog povrća. Zamišljeno je prvenstveno za čišćenje krumpira, celera, repe itd. Uređaj je opremljen sa 10 rotirajućih četki koje pomiču povrće i pritišću ih koristeći gumeni pokrov. Četke za čišćenje imaju 4 rotacijska kotača sa mogućnošću prilagođavanja visine. Uređaj se može koristiti i kao zasebna jedinica, ali se najčešće koristi kao dio cijele proizvodne linije. Domasz nudi četke za čišćenje i od nehrđajućeg čelika sa sistemom promjenjive kontrole brzine (inverterom).

Stol kontrolni ST 100

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

- aluminijske role otporne na deformacije
- sistem promjenjive brzine (inverter)
- dodatno osvjetljenje
- prilagođavajuća visina rada
- role sa kočnicama

Napajanje:

- 3 * 400V 0.75 KW (32A 5P )
- kompresor nije potreban

Stol za selektiranje je pouzdan uređaj koji omogućava preciznu i ručnu selekciju različitih vrsta povrća. Na rotirajućim i klizećim proizvodima se lako vrši kontrola i ručno se odstranjuju proizvodi koji ne zadovoljavaju na poseban dio stola koji transportira te proizvode u npr. otpadni konetjner ili drugi sistem za pakiranje. Vrlo pozitivna karakteristika stola za selektiranje ST-100 je mogućnost prilagodbe brzine kretanja povrća ( koristeći inverter ). Radna udobnost je također garantirana dodatnom rasvjetom koja omogućava bolju selekciju. Dostupno je više dimenzija stolova za selektiranje. Zamjena klasičnih PVC rola sa mnogo izdržljivijim aluminjskim rolama daje garanciju korisniku da i nakon mnogo godina kontinuiranog  korištenja neće doći do deformacija ili oštećenja. Stol za selektiranje ST-100 se može koristiti i kao samostalan uređaj, ali je najčešće korišten kao dio cijele proizvodne linije, koja može uključivati i ostale proizvode koje proizvodi Domasz. Za zahtjevnije korisnike preporučamo stol za selektiranje od nehrđajučeg čelika.


Ponuditi Vam možemo i sve ostale strojeve iz asortimana tvrtke DomaszDomasz  logo