Zagro d.o.o.

Dobro došli na web stranice Zagro d.o.o.

Strojevi za pripremu hrane ili transport

Proizvodi

Adraf - proizvodnja poljoprivrednih strojeva za pripremu hrane

Od najboljeg poljskog čelika, pouzdanih komponenti i bogatog iskustva, tvrtka Adraf stvara poljoprivredne strojeve. Sve što je potrebno za pripremu hrane ili transport žitarica nalazi se u njihovom portfelju proizvoda.

Već 10 godina proizvode učinkovite, robusne i jednostavne strojeve za prijenos, mljevenje, drobljenje, miješanje i guranje zrna. Upravljanje farmom zahtijeva mnogo rada, što Adrafovi strojevi mogu to učiniti brže i bolje.

Adraf strojevi ne odlikuju se samo svojom izrazitim i postojanim izgledom već kvalitetom izrade te korištenje čelika za rađenje komponenti najviše kvalitete u Europi.

Adraf izrađujee strojeve prema zamisli kupaca. Ako postoji nešto što će omogućiti bolje upravljanje gospodarstvom, oni će ga izraditi. Velike mogućnosti i fleksibilan pristup učinili su da poljoprivrednici i uzgajivači iz Francuske, Njemačke, Ukrajine, Rumunjske i Litve postanu njihovi kupci. 

Tvrtka stalno poboljšava opremu i svoje mogućnosti. Pružaju usluge obrade metala i izgradnje metalnih konstrukcija. Štoviše, prvi projekti opreme od nehrđajućeg čelika za prehrambenu industriju već se razvijaju.